top of page

MACHTENS RENOV 

UW SPECIALIST IN HET INSTALLEREN EN REPAREREN VAN ROLHEKKEN IN BRUSSEL

Machtens Renov | Rolhekkenspecialist in Brussel ·  Ukkel

EEN ROLHEKREPARATIE OF EEN COMMERCIËLE ROLHEKINSTALLATIE IN BRUSSEL?

Indien uw rolhekken geblokkeerd zijn en deze dringend hersteld moeten worden, komt het Machtens Renov-team uit Ukkel van maandag tot en met zondag zo snel mogelijk ter plaatse in Brussel en in een straal 40 km rond de hoofdstad om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Een eerste snelle ingreep stelt u in staat uw rolhek te ontgrendelen na een inbraak of als gevolg van een andere oorzaak van beschadiging. De vervanging van uw commerciële rolhekken wordt indien nodig achteraf uitgevoerd. De kennis en ruime ervaring van Machtens Renov garandeert kwalitatieve oplossingen met een duurzaam resultaat in de kortst mogelijke tijd.

Onze technici zijn opgeleid voor het vervangen van alle soorten rolhekken in Brussel: Ze reageren op alle dringende situaties, zoals het deblokkeren of vervangen van de motor van de rolhekken.

SPECIALIST IN OP MAAT GEMAAKTE ROLHEKKEN IN UKKEL EN BRUSSEL

Uw project vereist een rolhek op maat? Machtens Renov garandeert een oplossing, ongeacht de grootte van het te beschermen oppervlak.

Machtens Renov installeert uw rolhek, maar ondersteunt u ook bij het onderhoud en de reparatie van rolhekken in noodgevallen. Met bijna 20 jaar ervaring garandeert de kennis van ons team een verzorgde oplossing en gepersonaliseerd advies op basis van uw behoeften, uw budget en de bijzonderheden van de openingen van uw te renoveren oude gebouw, uw traditionele of hedendaagse woning.

Machtens Renov komt ter plaatse in Brussel en binnen een straal van 40 km voor de vervanging of reparatie van al uw rolhekken.

Een offerte aanvragen? Neem contact op met Machtens Renov

bottom of page