top of page

MACHTENS RENOV IN UKKEL

UW PARTNER VOOR DE INSTALLATIE EN REPARATIE VAN UW ROLLUIKEN 

Machtens Renov in Brussel · Ukkel

SNELLE INTERVENTIE IN GEVAL VAN BESCHADIGDE OF GEBLOKKEERDE ROLLUIKEN

Machtens Renov, specialist in het herstellen van rolhekken, is gesitueerd in Ukkel en komt ter plaatse in een straal van 40 km rond Brussel.

Ons team komt ter plaatse indien de riem of de motor van het rolhek vervangen moet worden, bij gedeeltelijke reparatie van het beschadigde rolluik of de installatie van een nieuw rolhek.

Machtens Renov garandeert een oplossing op dezelfde dag (maandag tot en met zondag en op feestdagen) teneinde uw bedrijf of uw huis te veilig te houden. Onze technici zijn opgeleid om u zo snel mogelijk een kwaliteitsinterventie te bieden in geval van geblokkeerde rolhekken, bij het openen of vervangen van uw sloten, bij beschadigde of defecte rolluiken of bij vervanging of reparatie van de motor van uw elektrische rolhekken.

Machtens Renov

Partner in uw project om uw rolluiken te installeren of te renoveren

Machtens Renov ondersteunt u bij uw project voor de installatie of renovatie van rolluiken in Ukkel, Brussel en omgeving.

Als leverancier van de merken Becker, Somfy, Black Altron, Simu en Nice bieden wij u een ruime keuze aan isolerende rolhekken, microgeperforeerde rolhekken of aluminium rolhekken met isolatieschuim.

Met bijna 20 jaar ervaring adviseert en begeleidt het team van Machtens Renov u bij de keuze van uw jaloezieën of nieuwe rolhekken. We houden rekening met uw wensen, uw budget en de specifieke kenmerken van uw ramen, uw vensterdeuren of erkers.

Onze technicus voert een audit uit om de configuratie van uw vensteropeningen te evalueren en u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. U krijgt de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren, handbediende en elektrische rolhekken met of zonder afstandsbediening.

Hij kan u ook helpen als u uw bestaande rolluik wenst om te vormen naar een elektrisch model.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

bottom of page