top of page

MACHTENS RENOV · UKKEL

UW EXPERT IN BRUSSEL VOOR DE INSTALLATIE EN REPARATIE VAN ROLLUIKEN, MUGGENNETTEN EN ZONNELUIFELS ! 

EEN DRINGEND PROBLEEM? WE KOMEN ZO SNEL MOGELIJK BIJ U LANGS !

Machtens Renov in Ukkel staat 7 dagen per week tot uw beschikking voor een snelle interventie in geval van glasschade of schade aan rolhekken.

We zijn gespecialiseerd in alle soorten glas, en onze interventietijd is maximaal 40 minuten in de omgeving van Ukkel en de Brusselse regio om de etalage van uw winkel of het glas van uw woning te vervangen. Onze technicus komt er meteen aan, herstelt de opening en vervolgens wordt het glas binnen 24 uur vervangen.

Door de ruime ervaring op het gebied van het plaatsen en repareren van rolhekken kan Machtens Renov snel en efficiënt reageren in het geval van defecte of geblokkeerde rolluiken. De kennis van ons team en de snelheid van uitvoering zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een duurzame reparatie krijgt.

Machtens Renov
reparation-de-volets-bruxelles_823.jpg
reparationvoletsbruxelles-730702534.jpg

Een renovatieproject in Ukkel en omgeving? Ons team is er om u te adviseren

Met bijna 20 jaar ervaring is Machtens Renov te Ukkel dé specialist voor het vervangen van uw ramen of rolhekken.

Of u nu dubbele beglazing of rolluiken wilt installeren, ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren op basis van uw wensen, de specifieke eigenschappen van uw vensteropeningen en uw budget. Machtens Renov is leverancier van merken als Becker of Somfy en biedt u de beste kwaliteit/prijsverhouding in een brede catalogus van producten van hout, PVC of aluminium.

Machtens Renov installeert ook uw muggennetten, zonneschermen en zonneluifels. U kunt kiezen uit een breed scala aan zonwerende producten die passen in uw traditionele huis of uw hedendaagse buitenomgeving. Machtens Renov komt bij u thuis in Ukkel en de Brusselse regio zodat u zo snel en goedkoop mogelijk kunt profiteren van onze ervaring

Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met ons op.

bottom of page