top of page

MACHTENS RENOV 

IN DE ZOMER UW PARTNER VOOR DE INSTALLATIE VAN UW MUGGENNETTEN EN ZONNELUIFELS

MUGGENNETTEN AANGEPAST VOOR ALLE VENSTERS IN UW HUIS

Machtens Renov, gevestigd in Ukkel, biedt u op maat gemaakte muggennetten die aangepast worden aan de grootte van uw deuren en ramen. Ons team komt bij u thuis, binnen een straal van 40 km rond Brussel, voor de installatie van glijdende of oprolbare muggennetten.

De expertise en kennis van onze medewerkers garanderen dat uw ramen, terrasdeuren of dakramen perfect worden aangepast aan uw behoeften.

U kunt kiezen uit een breed scala aan veluxschermen, deur- of raamschermen, afhankelijk van de blootstelling aan insecten en uw budget. De installatie van het muggennet wordt uitgevoerd door professionals om een kwalitatief hoogstaand resultaat te garanderen. Machtens Renov vervangt ook het op maat gemaakte net van uw reeds geïnstalleerde muggennetten.

ZONNEWERING VOOR UW HUIS: ZONNELUIFELS, GEMOTORISEERDE OF HANDMATIGE ZONNESCHERMEN

Machtens Renov ondersteunt u bij de keuze en installatie van gemotoriseerde of handmatige zonneschermen om uw woning tegen de zon te beschermen.

Onze technici zullen u adviseren bij de keuze van uw verticale beschermingsschermen op basis van het te bedekken oppervlak. U kunt kiezen uit meer dan 50 kleuren en doorlaatfactoren variërend van 1% tot 15% om ervoor te zorgen dat uw zonneschermen overeenkomen met het ontwerp van uw huis.

Ons team is gespecialiseerd in de installatie van zonneschermen en werkt zorgvuldig om een kwalitatief en duurzaam resultaat te garanderen.

Machtens Renov komt naar uw huis in Brussel en omgeving om uw zonneluifels te installeren en te repareren. Er is een ruime keuze aan afmetingen, materialen (acryl, polyester of microgeperforeerde stoffen), kleuren en UV-bescherming beschikbaar om u te beschermen tegen de zonnestralen of tegen een lichte regenbui.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken.

bottom of page